Håltagning & Betongsågning

 

Behöver du hjälp med håltagning i betong?

Nårsab utför håltagning, betongsågning, kärnborrning och diamanthåltagning i de flesta byggnadsmaterial. Med modern utrustning och kunnig, erfaren och ansvarsfull personal kan vi garantera ett professionellt arbete.

  • Betongborrning
  • Golvsågning
  • Spårsågning
  • Väggsågning

Upptagning från Linköping till Uppsala

Vi utför arbeten i Stockholm, Uppsala och Östergötland med omnejd och utför sågning och håltagning i betong och andra hårda material som sten, tegel och armerad betong. Vi tar uppdrag från både byggföretag, fastighetsbolag och privatkunder. Som kund kan du behöva hjälp med håltagning vid renovering och ombyggnad för ta hål för nya fönster och dörrar. Det kan även gälla håltagningar och betongborrning för VVS- och elinstallationer, borrning i betong för räcken, ventiler med mera.

Kunskap & Erfarenhet

För att kunna utföra betonghåltagning på ett bra sätt krävs erfarenhet och kunskap i metoder samt den rätta utrustningen. Nårsab personal har stor yrkesskicklighet och lång erfarenhet. Vår utrustning är modern och klarar alla jobb inom betonghåltagning.

Vi utför alla jobb inom betongsågning, betonghåltagning, diamanthåltagning och kärnborrning med största noggrannhet och kvalitet. Vi tar alltid hänsyn till kundernas önskemål och lämnar arbetsplatsen ren och snygg. För oss på Nårsab är det viktigt att utföra ett professionellt arbete och att kunden känner sig nöjd.

Kontakta oss för mer information och om priser!

Allt inom Håltagning


Vi erbjuder alla typer av håltagning så som väggsågning/borrning, spårning och golvsågning i de flesta material. Så som t.ex. betong, tegel och sten. Nårsab arbetar efter miljövänliga lösningar som säkerställer en trygg hantering av borrkax och processvatten.


Innan vi påbörjar ett arbete kartlägger och analyserar vi håltagningsområdet. Detta för att hitta den bästa och säkraste lösningen. Vi går igenom angränsande ytor som täcks och skyddas.

Vår långa erfarenhet och breda kompetens i kombination med höga etiska riktlinjer, borgar för högsta tänkbara kvalité och säkerhet.